Recaro stoelen nu ook leverbaar via TC Seats - News

Een mooie toevoeging aan ons assortiment Recaro-stoelen, een merk met een mooie history.

Recaro Stoelen

Een history in de autosport maar bovendien een merk met een gamma van topkwaliteit ergonomische autostoelen en luxe vrachtwagenstoelen. TC Seats is sinds kort officieel dealer van Recaro-stoelen, dit van zowel Ergonomische autostoelen, Sportstoelen en Vrachtwagenstoelen een mooie toevoeging aan ons assortiment. 

Recaro Ergonomische Stoelen

Vooral in de auto komen rugklachten snel naar voren, omdat je niet even kort kunt gaan staan of lopen om de rug te ontlasten. Zijwaartse krachten en trillingen dragen ook al niet bij om rugpijn te verlichten. RECARO autostoelen bieden meer ondersteuning dan een standaard autostoel en kunnen een oplossing bieden voor uw rugpijn.

Daarbij heeft RECARO gekozen voor multifunctionele stoelen. Anders dan een op maat gemaakt stoel die alleen geschikt is voor één persoon, biedt RECARO stoelen die individueel instelbaar zijn. Elektrisch of manueel, de keus is aan u. Een investering die zich terug betaalt, zakelijk en privé!

Recaro stoelen ook leverbaar met zij airbag

recarp zijairbag

Als enige leverancier van autostoelen die achteraf ingebouwd worden heeft RECARO ook enkele modellen beschikbaar met een zij airbag, zodat u omwille van uw gezondheid niet inlevert op uw veiligheid. Comfort en veiligheid gaan wel degelijk samen bij RECARO.

Recaro vrachtwagen stoelen

recaro vrachtwagenstoel

De RECARO C 6000 en de C 7000 stoelen zijn geschikt voor diverse vrachtwagens, door gebruik te maken van voertuigspecifieke consoles, kunnen de Ricaro vrachtwagen stoelen gemonteerd worden in o.a. de MAN TGX, DAF XF, Mercedes Actros 3 en de Iveco Stralis. Voor deze toepassingen is bovendien een ABE-certificaat beschikbaar. Inbouwtijden worden gereduceerd door voertuigspecifieke kenmerken voor te bereiden, zoals bijvoorbeeld EPS.

Recaro Sportstoelen

Recaro Sportstoel Racestoel

Als je aan een sportstoel of race stoel denkt dan denk je als eerste aan Recaro. Al 50 jaar is Recaro leidend in het sportieve segment qua comfort, veiligheid maar zeker om het design. De door de toevoeging van Recaro sportstoelen aan het assortiment van TC Seats, bent u bij ons aan juiste adres voor de levering en montage van Recaro sportstoelen.