Stoelen camper

Wanneer u op zoekt bent naar stoelen voor in uw camper en zoekt naar een stoel van zeer hoogwaardige kwaliteit dan bent u bij TC Seats aan het juiste adres. Als importeur/dealer van ISRI, SKA en Recaro stoelen beschikken we over een breed gamma A-merk stoelen geschikt voor montage in een camper. Neem bijvoorbeeld de ISRI stoelen voor in uw camper, deze stoelen zijn in basis ontwikkeld en gefabriceerd voor montage in met name vrachtwagens en touringcars. Hierbij is duurzaamheid en langdurig en comfortabel zitcomfort vanzelfsprekend. Deze technische specificaties en knowhow vindt u dus terug in de ISRI stoelen voor in uw camper. De camper stoelen kunnen eventueel geleverd worden in door u gewenste bekleding die past bij uw camper. Bezoek onze showroom en wij laten u graag  ervaren welke stoelen voor uw camper geschikt zijn.

tc seats stoelen camper

 

Stoelen camper voor uw vakantie?

Bent u op zoek bent naar nieuwe stoelen voor in uw camper en wenst u te kiezen voor duurzame en comfortabele camper stoelen. TC Seats is al ruim 40 importeur van ISRI en SKA camper stoelen en dealer van Recaro stoelen. Naast de levering van stoelen voor in uw camper, biedt onze eigen werkplaats ook de gewenste technische ondersteuning. We monteren of repareren stoelen van uw camper of voorzien uw camperstoel van een draaiplateau, armsteun of verwarming.

 

Uiteraard bent u natuurlijk altijd welkom om eens een kijkje te nemen in onze showroom. Dit maakt het mogelijk om op diverse stoelen geschikt voor een camper te proefzitten. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice als u bepaalde vragen heeft over camperstoelen, zij zullen u vervolgens verder helpen.