Vrachtwagen stoel

Een vrachtwagen stoel is een onmisbaar onderdeel van een vrachtwagen, vele uren per dag worden hierop doorgebracht. Als u overweegt een andere vrachtwagen stoel te kopen, dan is het van groot belang dat gekozen wordt voor een hoogwaardige kwaliteit vrachtwagen stoel. Het is tenslotte vervelend als u of een medewerker door een slechte vrachtwagen stoel met rug klachten thuis komt te zitten. Bij TC Seats bent u aan het juiste adres voor de beste vrachtwagen stoel. 

In ons gamma vindt u ISRI, Grammer en Recaro vrachtwagenstoelen, de beste merken die er maar te vinden zijn. Wij staan voor u klaar wanneer u graag wat meer wilt weten over de vrachtwagen stoel die u op het oog heeft. De stoelen worden in onze eigen werkplaats geschikt gemaakt voor montage, wenst u montage op locatie dan verzorgt onze mobiele servicedienst dit. Ook repareren wij uw vrachtwagen stoel op locatie, dat kan zelfs op zaterdag. Ook benieuwd naar wat we doen en wat er zo speciaal is aan ons bedrijf?

tc seats vrachtwagen

Het kiezen van een vrachtwagen stoel

U kunt bij TC Seats voor elke merk vrachtwagen terecht  Zo hebben wij onder andere stoelen op voorraad voor de merken DAF, Scania, Volvo, Mercedes, MAN en Renault. Wenst u een optie of een specifieke bekleding op uw vrachtwagen stoel, vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. De vrachtwagen merken stoelen die wij leveren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en staan bekend om het duurzame karakter. Dit waarborgt dat deze vrachtwagen stoel een lange levensduur kent en daarmee een verstandige investering is. TC Seats staat bekend om de lange ervaring, met meer dan 50 jaar ervaring als importeur van stoelen weten wij precies hoe we u kunnen helpen. We zijn voornamelijk actief in Nederland en België. In onze werkplaats eigen werkplaats kunt ook aankloppen voor reparaties of aanpassingen die nodig zijn aan uw vrachtwagen stoel, op die manier zal u langer met de vrachtwagen stoel vooruit kunnen. Bij TC Seats bent u voor iedere vrachtwagen stoel op de juiste plek.Vrachtwagen stoel