DAF stoelen

Originele DAF stoelen voor in uw vrachtwagen zijn nagenoeg altijd geproduceerd door de fabrikanten van de merken ISRI of Grammer. Dat deze fabrikanten worden gekozen bij de eerste montage van DAF stoelen is natuurlijk niet voor niets. De vele uren die u of uw chauffeurs achter het stuur doorbrengen op de DAF stoelen vereisen een duurzaam en comfortabel karakter en daar is ISRI en Grammer de top. Een stoel dient ideaal te zitten en te zorgen voor een prettige rijervaring zonder last te krijgen van bijvoorbeeld rugklachten.

TC Seats

 

Toch zijn na enkele jaren intensief gebruik ook deze DAF stoelen aan vervanging of revisie toe en dat is waar TC Seats in is gespecialiseerd. Zijn uw DAF stoelen aan vervanging of revisie toe dan zijn wij uw partner, we leveren nieuwe of volledig gereviseerde DAF stoelen in merkspecifiek bekleding voor nagenoeg elk model DAF. Wist u dat TC Seats al ruim 40 jaar  importeur is van onder andere ISRI stoelen ? TC Seats staan voor u klaar staan, voor advies bij de aankoop, vervanging of reparatie van uw DAF stoelen. Ook weten wat TC Seats voor u kan betekenen?

 

DAF stoelen vervangen

daf stoel

De meeste DAF stoelen worden intensief gebruikt, na enige tijd kan het vervangen of herstellen nodig zijn. Een versleten zitting en rugdeel of een defect aan het onderstel of veerpakket kunnen u doen besluiten DAF stoelen te vervangen. Onze brede voorraad van nieuwe en gereviseerde DAF stoelen garanderen een snelle levering. U vindt in ons gamma DAF stoelen voor onder andere de DAF XF, CF of LF.

Mocht het geheel vervangen van uw DAF stoel niet direct nodig zijn dan kunt u volstaan met een reparatie of revisie van uw DAF stoel. Ook kan bij TC Seats gekozen worden voor een volledig gereviseerde DAF stoel uit ons ruilprogramma, waarmee u . Dit zijn gebruikte DAF stoelen die door ons reeds volledig zijn gereviseerd en opnieuw zijn bekleed. Dit is een duurzame en voordelige oplossing en beter dan de DAF stoelen te vervangen door reeds deels versleten gebruikte DAF stoelen. Ook voor de montage, reparatie of revisiewerkzaamheden van DAF stoelen is TC Seats de partner.

TC Seats beschikt over eigen mobiele servicedienst om uw DAF stoelen te vervangen of te repareren. Een technische vraag ? Een ervaren team technici staan voor u klaar om op uw technische vragen antwoord te geven. In het magazijn hebben meer dan 1000 verschillende onderdelen op voorraad, dus een snelle levering of reparatie is hiermee geborgd. Mocht u graag meer weten over onze dienstverlening, nemen dan contact op met onze klantenservice.